2018-11-26 12:04:53• hírek • Bagosi Andrea

A Kálmándi Kézi Suli jótékonysági bált szervezett szombaton

November 24-én, szombat este a Kálmándi Kézi Suli szervezésében egy jótékonysági bálra került sor a helyi kultúrotthonban.

A kezdeményezés igen sikeresnek bizonyult, hiszen több mint 250-en vettek részt az eseményen, közöttük 60 gyermek szórakozott felhőtlenül. A vendégeket kétfogásos vacsora és remek hangulat várta, melyről a kaplonyi Retro Mánia zenekar gondoskodott.

 

A településen immár több éves múltja van a kézilabdának, jelenleg mintegy 70 gyermekkel foglalkoznak lelkesen az edzők: Belényi Gábor és Ritli Henrietta. A gyerekeket már 5 éves kortól várják, és természetesen koruknak, tudásuknak megfelelő csoportba osztják őket. A csapatok nagyon aktívak, különböző tornákra, bajnokságokra járnak, ahol barátságos mérkőzéseken vesznek részt a hasonló korú csapatokkal. Így például a bál napján, szombaton a csapat részt vett az első ízben, Nagykárolyban megrendezett Mátyás kupán is, ahol újabb hasznos tapasztalatokra tettek szert.

 

A bál teljes bevétele természetesen a csapatok részére ment, a bevételből a gyerekek felszerelését, utaztatását, egyéb kiadásait fedezik majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: